İçerik değiştir



* - - - - 1 Oylar

Pkk’Nın Kanlı Gerilla Savaşına Tankla, Tüfekle, Savaşmakla Bir Çözüm B


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 ahmetsecer

ahmetsecer

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 121 Mesaj

Gönderim zamanı 25.06.2010 - 15:18


Yıllardır Türk ordusuna karşı düzenli bir gerilla savaşı yürüten PKK’nın Mehmetçiklerimizi haince şehit ettiklerine şahit oluyoruz. Sürekli Türkiye’nin her yerinden “Kahrolsun PKK” çığlıkları yükseliyor, “bir çözüm getirin” diye analar babalar yalvarıyorlar. Hâlbuki bulundukları dağlık bölgede son derece iyi yerleşmiş olan ve her şeyden önemlisi komünist, materyalist ve Darwinist ideolojiyi benimsemiş olan PKK’nın askeri harekâtla durdurulamayacağı son derece açıktır. Türkiye’deki her insan binlerce şehit vererek ve her gün de vermeye devam ederek bu gerçeğe bir kere daha şahit olmaktadır.

Bazı politikacılar PKK’nın dağa çıkma nedenlerini iş bulamama, aş bulamama, evlenememe gibi son derece basite indirgiyorlar. “Gelin size aş verelim, gelin bir tas sıcak çorba verelim, gelin sizi evlendirelim” gibi son derece mantıksız ve akıl dışı tekliflerle PKK’nın dağdan indirilebileceğini düşünüyorlar. Hâlbuki PKK’ya katılanlar en az 20 yıl komünist, materyalist Leninist, Darwinist eğitimden geçiyorlar. Lenin’in terör felsefesiyle eğitilip tam olarak azılı bir katile dönüşüyorlar. Şimdi bu insanların aşla, işle bu komünist zihniyetlerini bırakmayacakları açıktır. İşte bakın bu azılı teröristler zihniyetlerini nasıl açıklıyorlar:

Lenin ise şöyle demektedir: "Marks'ın teorisinin tümü, evrim teorisinin, en tutarlı, en tam, en düşünülmüş ve özlü biçimiyle çağdaş kapitalizme uygulanmasıdır." (Robert M. Young, Darwinian Evolution and Human History)

"BİZİM GÖRÜŞLERİMİZİN TABİİ TARİH TEMELİNİ İÇEREN KİTAP (Darwin'in Türlerin Kökeni kitabı) BUDUR İŞTE." (Marx ve Engels, Mektuplar, s. 426)

"ÇİN SOSYALİZMİNİN TEMELİ, DARWİN'E VE EVRİM TEORİSİ'NE DAYANMAKTADIR" (K.Mehnert, Kampf um Mao's Erbe, Deutsche Verlags-Anstalt, 1977)


Lenin'in terör talimatları oldukça dikkat çekicidir:

"Polisleri, askerleri, devlet memurlarını öldürmek, devlet kurumlarında yangınlar çıkartmak... Devletin hazinelerinden paraları almak... Devrimci komünist güçler yenilmez silahlı bir güç olarak ortaya çıkmalı, insanları öldürerek, bombalayarak, binaları havaya uçurarak korku yaymak ve bu şekilde toplumun üzerinde komünist diktatörlüğünü teşkil etmek iktidara ulaşmamızın önemli unsurlarındandır." ("Vladimir Lenin, Teorik ve Pratik Terör Hakkında", Homizuri G.P., Moskova 2005)

Darwinizm ile beslenen aynı terör, ülkemizin başındaki en büyük belalardandır. Bebek katili Abdullah Öcalan ise, Darwin'in sapkın öğretilerine hayranlığı ile bilinmektedir:

"Genelde insan dışı tüm canlı varlıklarda süren doğal evrim süreci, insan toplumunda kendi kavrama ve ifadesiyle bilinçlice sürdürülmektedir. İnsan türünün Homo Sapiens türünde günümüzün dil yapısına yol açan kavrama sürecindeki sıçrama, iradeli toplum oluşumlarına sıçratma imkanı vermiştir. Yabanıl toplum aşamasında insan grupları bir nevi gelişkin hayvan topluluklarının düzeyini yaşıyordu..."

"PKK, Marksizm-Leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. Bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine gerçekleşecektir."

Şimdi burada azılı teröristlere karşı uygulanacak tek yöntem var, o da PKK’nın ateist, komünist, Darwinist ideolojisini yıkmaktır. Askeri çözüm hiçbir şekilde etkili olmaz. Bu yöntemi uygulayan hiçbir devlet şimdiye kadar başarılı olamamıştır. Önce toplumu manevi olarak kazanmak gerekir. PKK Güneydoğuda komünist propaganda yapıyor ve sürekli halkı sinsice kendi yanına çekiyor. Sen o toplumu kaybettikten sonra yüz bin asker götürsen bile oraya toplum onların kontrolüne geçmiş oluyor artık. Asker artık sadece orada onları koruyan konumunda kalmış oluyor. Önemli olan halkı manen kaybetmemektir. Adam komünist olursa adam Stalinist düşünceyi, Darwinist düşünceyi, terörist düşünceyi savunur hale gelirse, zaten senden almış oluyorlar toplumu. Darwinist materyalist sistem yıkıldı mı konu biter. Bu yüzden tüm gazetelerden, televizyonlardan, radyolardan anti komünist, anti materyalist, anti Darwinist yayınlar yapılmalı, Şeş TV ve diğer yerel kanallar yoğun olarak halkın maneviyatını arttıracak programlarla doldurulmalıdır. Yine güneydoğudaki halkımızın maneviyatını güçlendirecek çok fazla kitap bölgeye ulaştırılmalıdır. Eğer orada yaşayan toplum inancını yitirip komünist zihniyete kayarsa hepsi PKK’nın destekçisi olur. O zaman şehitlerin de ardı arkası kesilmez. Tekrar söylüyorum, her şeyden önce PKK’nın fikir sistemi yıkılmalıdır. Ancak bu şekilde akan Mehmetçiğin kanı duracaktır, bunun dışında uygulanacak hiçbir yöntem netice vermeyecektir. Bu söylenen yöntemi uygulamamak, her gün yeni Mehmetçiklerin şehit düşmesi demektir. Türkiye’de yaşayan her Türk vatandaşı artık bu gerçeği görmelidir.

#2 hüfyaa

hüfyaa

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Yöneticiler
  • 6.884 Mesaj
  • Cinsiyet:Bayan
  • Konum:kocaeli
  • İlgi Alanları:binkelam.com,birkizbirana.blogspot.com,sadecegelinlik.blogspot.com,erkekgiyimkusam.blogspot.com,sadeceelbise.blogspot.com,bakimveguzelliksirlari.blogspot.com

Gönderim zamanı 26.06.2010 - 01:07


besbelli ki on numara bi anti-komünist olarak olaya komünizm üzerinden
şeyyapmanızı bi yere kadar anlıycam da,darwinizmi de bi şekilde bağlantıladınız
ya,ben sizi hakkaten anlamıyorum :blink: ,ve açıkçası;benim sıradan,yetersiz
kavrama gücümün çok üstünde,akıl erdiremeyeceğim derecede üstün veya karmaşık bir
üslubunuz olduğu için anlamadığımı da düşünmüyorum.. =p

komünist değilim ama komünist tanıdığım oldu,içlerinde gayet de güzel insanlar
vardı..kendisi komünist olmayıp,hatta muhafazakâr olup,ama bu ideolojinin de
güzel yönleri olduğunu söyleyen insanlar da tanıdım..hepsi de,sizden çok daha
makul görünüyorlardı..

bu yazdıklarınızda bütün komünistler pkk destekçisidir,sempatizanıdır;gibi bi
hava var,hayır,ben öyle olduğunu sanmıyorum..

halkın maneviyatını arttıracağını düşündüğü yayınlar yapan epeyce kanal var
sanırım,buna karşılık halkın maneviyatı ortada.. =p..hey allaam.. =)



ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...


#3 Do'Urden

Do'Urden

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 649 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 26.06.2010 - 16:08

Nutkum tutuldu!

Komunızm ıle darwınızm arasındakı alaka nedır,az cok ıkısı hakkında da bılgım olmasına ragmen dusunce tarzını anlayamıyorum,bu yuzden nutkum tutuluyor.

Hele kı Komunımz'ı teror saymanız..
Komunızm hakında ne tur bılgılere sahıpsınız sayın ahmet, kapıtal,yayılmacı ıslamıyetı savunarak mı buna karar verdınız..

Islamıyet'ın gereksız ve yuz kızartıcı bır suru yuzu oldugu gıbı,komunızm'ı agzına alanlarda bundna nasıbını alırlar.

Hegel'ın Dıalektık materyalızm'ın de ıse En buyuk devrım dusunce devrımıdır gıbı bır paraf actıgını bunun da komunızm'ın gerceklesmesı ıcın temel unsur oldugunu bılmedıgınızden J.Stalın'ı elestırebılecekken anlamsız ve sacma,alakasız bırsekılde F.Lenın'ı elestırmıssınız. Sap ıle samanı karıstırmak dedıklerı budur dıye dusunuyorum. kendısı komunızm'e ıhanet ederek kızılorduyla utopyayı gerceklestırmeye ugrasmıstır,Elbettekı bu ınsanlıgı ve dusunceyı onemsedıgınden degıl,tamamen kapıtalıst amaclarda bır fıkırdır.

Terorsıt dedıgınız lenın " Kurtulus savas yıllarında Bu ulkeye en buyuk yardımı yapmıs,kurtulmamızda en buyuk yardımcı unusuru yaratmıs kısıdır" ve ulusların kaderını tayın hakkı gıbı sızın anlamlandıramadıgınız ama bızım ıcın anlam ıfade eden bır kelımeyı -stalın'ın turkıyeye kızılordu yardım onerısı" karsısında kullanmıstır.

Karl Marks'ın artı deger kavramını hıc duymamıs olmalısınız kı Artı degerdekı mantıgın Kapıtalızm'ın Mutlaka Savas gerektırdıgı,rekabetın boyle ongordugu ve somurunun nıhaı sonucu kandır gıbı bır fıkrı de bılmıyorsunuz.

***
Tum bunları Kapıtalızm'ın en buyuk sılahı olan dın ıle Savunup-kı Tarıhımız Haclı seferlerıyle dolu,bır o kadar da bızımde Cıhad tarzı ıslamı seferımız,onun oncesındekı amac olan kapıtalıst seferlerımız olmustur-Pkk'yı bıtırmek ıcın Islamı fıkırlerı empoze etmeyı care olarak gormussunuz.

Bız muslumanların elıne Guc verırsenız Tekrardan Vıyana kapılarına ugrayacagımızı,bunu yaparken dogal olarak kan dokecegımızı hatta ılk hedefımızın musul kerkuk olacagını es gecmıssınız,Merakım ıse Cehaletınızden mıdır yoksa Gercektende kasıtlı zekıce bır noktamıdır.

Pkk'yı teror orgutu olarak gormenızın mantıgı ıse anlasılabılır;Zıra sız pkk'yı tanrısız olarak gordugunuzden terorıst derken,Sız ve agabeylerınız ıse hamas'a musluman oldugu ıcın nedense sadece asker ,hatta tanrının askerı gozuyle bakıp bırde Basbakan gıbı destek verıyorsunuz.

***
Islamıyete Cıhad ugruna da olsa oldurmek sozkonusu degıldır,Basıt mantık Tanrının verdıgı canı ondan baskasının alamayacagı,ve kısılerın hur ıradeyle donanıp yanında Sınanmak ıcın gonderıldıgımız-aslında Adem'ın havva askını tanrı askına tercıh etmesı gıbı ılk bastan aptalca hurafe bır karar almasıyla dunyaya kovulmustur,kıtapta yazan budur- dusunulurse Cıhad ugruna olumlerın seref'ın en buyugu oldugu konusuda tamamen zırvadır.

Bılmıyorsunuz dıye soyluyorum;Bıraz kuran okuyun. Canım sıkıldıkca yaptıgım bırseydır bu sevgılı dostum.

Neden Bır kac enteresan dını topık acıp Degerlı bılgılerınızı bızımle tartısmaya acmıyorsunuz?belkı sızı azılı bır terorıst! bıle yapabılırız
"Partimizin güttüğü bütün bu esaslar, Kamâlizm prensipleridir" M.Kemal

"En iyi kuram 'Zamana bağlı olarak yanlışlanabilir" Karl Popper

"Düşünce özgürlüğü lehindeki temel sav, bütün inançlarımızın kuşku götürür olmasıdır Bertrand Russel

"Soyut ve Somut kavramlar hiçbirşekilde İlişkilendirilemez ve Örneklendirilemezler" Mw





Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli